fredag 9 juli 2010

Bränna Cash £ $ € ??? SEK

Vilket PUCKO!!!!

Har en politiker så svårt att få sin röst hörd av allmänheten, att 100000 SEK måste eldas upp i hemmets grill (eller vart hon nu valde att tända på dem). Helt vansinnigt och barnsligt. Min mamma hade snabbt räknat om dom i liter mjölk eller storstark på krogen och spottat moralkakor i en hel eftermiddag om hon var på plats.

Nu måste jag dock tillägga att inte alla har fått nyheterna så hon kan ha missat det. Jag menar jag fick höra det av en vän idag i hallen på väg ut, så jag hade förmodligen inte vetat om det annars och dessutom var det inte ens pengarbålet som var fokus för diskussionen, det var en ren slump.

En dokusåpa eller ett skrik på hjälp eller bara ren nonschalans. Vem blir glad eller får sin kassa lön att kännas bättre eller öka, bara genom att en uppenbart förvirrad dam eldar upp ett års hyrespengar för medelsvensson. Hon visar verkligen vart skåpet ska stå när 100000 SEK läggs på elden medans stockholms gator är sovplats för massvis med samhällets medborgare, vilka försörjer sig genom tiggeri, småstölder och lever var dag med sitt liv som insats.

Kvinnor på gatan mår knappast bättre av att veta att en ( så kallad feminist ) eldar upp mer pengar än de har tillgång till under ett år, för att göra ett mediajippo.

Hon gör ju ett spektakulärt nummer, det måste jag henne men för många människor är det ett hån.

Jag är en av många som känner mig förolämpad av det översitteri hon visar, vad hade det varit för fel att bränna pengarna på knark, stripklubb, välgörenhet eller godis istället. Jag menar då hade det iallafall hamnat i andra händer. Men fjanten vill skryta med hur mycket hon har och sätter eld på lite av sina pengar. Det är ju trots allt endast småslantar för nån som har stålar i överflöd. Och vad har dom kommit ifrån? Svett och tårar eller bullshit på hotelkonferenser..?

Vem vet det kanske vart lite mycket av det goda på sistone, tecknen pekar mot att hon sett nåt coolt i en gangsterrulle och apat efter.

-Upplysning! Det är inte riktiga pengar dom bränner i filmerna, det är bara filmeffekter! Ungefär som med stålmannen, –Han flyger inte på riktigt det är påhittat!

Dom 100000 SEK kommer bli en fin avslutning för en snart lägre avlönad politiker! Vad var egentligen hela vitsen med spektaklet (officiellt) om det fanns nån poäng mer än att såra fattiga medmänniskor som fortfarande kämpar för brödfödan utan att vända sig till kriminalitet.

Kanske vill hon reta upp alla de som är på gränsen och ytterligare pressa samhället mot ökad kriminalitet och ångest, panik och hetsa fram nya konflikter.

Vad är planen för att hålla folket i schack när gränsen är nådd för hur mycket skit Svenskarna kan ta av fjollor med pengar.

Hunger och hopplöshet är utlösande faktorer för revolt, klarar politiken av att snacka sig ur ett sådant senario tro? Den mänskliga överlevnadsinstinkten är en stark kraft och kan våra invalda skydda sina intressen när väl folket slutar ta direktiv och fler väljer att ignorera regler, satta av en allt mindre skara utvalda och förlegade maktgiriga pengarpåsar. Vilka tror ni det är som ska ta hand om er när ni blir gamla och behöver hemtjänst etc… Knappast kommer de vara folk med 100000 SEK att elda på sin tomt! Det lär vara de stackarna som inte har råd att ens låna så mycket pengar för att skaffa sig en bostad, tänk på det!

 

Respekt eller förakt borde vara uppenbart hur det skiljer sig för en politiker rent karriärsmässigt, fast å andra sidan vet redan hela Sverige att hon är aningen utsliten så det kanske glöms bort efter nästa nummer av expressen.

3 kommentarer:

Yasse sa...

Jag håller fullständigt med i allt du säger, absolut! Riktigt risigt gjort, och jag tror t.o.m. att det är olagligt att bränna pengar.. MEN hon fick ju som hon ville. T.o.m du skriver om hennes bravader. Det enda rätta vore att totalt ignorera hennes agerande, låtsas som det inte hänt så kan hon ligga och vrida sig i sängen å ångra att hon blåst sina pengar på nada. VI borde bara ha blundat och inte gett det effekt eller vad tycker du?

Anonym sa...

det där är verkligen helt sjukt..

Teleterror sa...

Ett slag för feminismen har jag hört folk kalla det???
Vansinne att inte dela ut pengarna till ex nån ensamstående mamma med skuld på lgh eller en uteliggare som riskerar säker död i vinterkylan.
Ta mig fan bättre om hon hade haft grisfest med sina vänninor eller andra i partiet så hade pengarna kommit tillbaks till samhället i en eller annan form. Nu är det bara aska och relam jippo förstörda pengar och ni skattebetalare kommer få betala dom sedlarna i form av ränta från riksbanken som är ansvariga för att se till att sedlar och mynt är hela rena och rätt i antal! det kostar pengar och dom kommer ta tillbaks det i form av extra påslag för nån omkostnad för att jämna ut sin buissness, givetvis (banker är noga med pengar). så inte nog med att det inte var hennes egna pengar utan reklamfirmans och andra som stödje idén, 100000sek som går upp i rök måste enligt lag ersättas av nya av riksbanken vilket gör förlusten till 200000sek i verkligheten plus en massa omkostnader och motåtgärder för pengarsamlare (rika människor som tävlar om makt) och det lustiga är att just de svagaste (enligt FI kvinnorna) kommer bekosta detta mediajippo.

Folk i allmänhet är för dumma för att se längre än sin egen trappuppgång, inte ens den har dom mod att försvara.

Lämmeltåget börjar om bara ett par veckor så sätt igång och stressa nu gemeneman så ni hinner rösta fram nästa samling blodsugare och följa deras riktlinjer raka vägen mot ett handikappat och utarmat Sverige.

Tack för mig, ni kan tolka min politiska ställning som ni vill, ingen av er kommer gissa rätt på vilket av partierna jag ger min röst.

Men kom gärna med gissningar! Ska bli kul om ni lyckas lista ut det, jag lovar att ge korrekt svar till den eller de som gissar rätt! Så tänk inte så noga nu, det första som poppar upp är nog aldeles rätt!

HAHAHAHAHAHA!!!!!