söndag 27 september 2009

Forskarrapport!

Forskning inom ämnet visar att problem är mer resistenta och adaptiva än man tidigare påvisat. Det har uppdagats att dom är riktigt envisa, väldigt aktivt verksamma och har en otroligt lång livslängd, det går ännu inte att specificera nån exakt livslängd men en del av dom har funnits lika länge som vår planet tror man.
Det mest alarmerande är att dom spridits överallt och existerar i dagsläget i alla världens länder och i varje hushåll och pandemin har inte ännu nåt sin kulmen. Inte heller har man lyckats stoppa spridningen eller funnit nån fungerande metod med dagens moderna teknik men forskare hoppas fortfarande finna en lösning.

Alla problem är dock inte allvarliga eller direkt livshotande men det finns ändå anledning att vara vaksam på symptomen.
Några tidiga tecken kan vara irritation, förvirring, ångest, smärta eller uppgivenhet för att nämna några.
Hur man blir av med dom kan variera kraftigt beroende på typ och det finns inte nån metod som fungerar för alla. Vissa problem är väldigt enkla och tydliga medan andra är komplexa och mer krävande. Studier har även visat att en del problem är påhittade eller så pass overkliga att dom inte existerar i vår värld utan bara i fantasin. Man har också fastställt att flera varelser kan ha samma problem eller dela det. Fast dom flesta problemen är personliga och där med overkliga/obetydliga för andra än den dom påverkar.

Har man ett problem så märker man det oftast, annars behöver det nödvändigtvis inte vara ett problem, eller iallafall inte ditt problem.
Framsteg har gjorts i forskningen och man vet numera att vissa problem är lösliga. Det har lösts otroligt många problem och man hoppas kunna lösa ännu fler i framtiden.
Som individ kan man göra sig av med en del problem själv med hjälp av olika metoder som fungerar i hemmet eller arbetsplatsen.

Tips på metoder och strategier måste alltid utökas om vi ska vinna i kampen mot problemen.
Saker du kan göra på egen hand om du upptäcker ett problem.

¤Ignorera det vissa av dom ger sig och lämnar dig ifred.
¤Skjut på det så du hela tiden har det framför dig där du har koll på det.
¤Ta tag i det om det är ett problem som är greppbart, det kan räcka eller om inte annat så skaka om det lite så kan det blir lättare att hantera.
¤Lös det om det är den lösliga typen, vätska fungerar för vissa lättlösta problem.
¤Acceptera det vissa problem kan man lära sig leva med bara man lär känna dom och kommer överens.
¤Förneka det är en metod som kan ge lindring åt en del av symptomen.
¤Gräv med problemen det brukar göra dom mer påtagliga så har du dom nära dig om du vill analysera dom eller kanske strypa dom, men var försiktig en del av dom är riktigt farliga.

Problem liknar parasiter till sättet och som mygg, fästingar och vampyrer suger dom energi ur människor och älskar att jävlas med oss. Dom har skoj när dom sprids, tvingar sig på oss och tar sig in i våra liv, kanske vill dom bara umgås, vem vet?

Till vår tröst så är ett vaccin på gång, så tills vidare är det bara att fortsätta utkämpa kampen om kosmos!

Inga kommentarer: